Ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσιακμάς, μίλησε στο EOK Web Radio και στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» για τη μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και τον κόσμο που τους στηρίζει σε κάθε παιχνίδι.

Καθημερινά ανεβαίνει και ένα νέο σκαλοπάτι! Ο Νίκος Τσιακμάς, μετά από τρία χρόνια στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ όπου ερχόμενος από τον πάγκο αποτελεί μία αξιόπιστη λύση. Απέναντι στον Ιωνικό σημείωσε 6 πόντους και έδειξε πως εκτός από ένας σκληρός αμυντικός, μπορεί να βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι, είτε σκοράροντας ο ίδιος είτε δημιουργώντας για τους συμπαίκτες του.

Ο 23χρονος γκαρντ των Θεσσαλονικιών, «φιλοξενήθηκε» στο EOK Web Radio και στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» όπου μίλησε για την απόφασή του να μετακινηθεί στον «Δικέφαλο του Βορρά», για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τον σύλλογο αλλά και για τον κόσμο που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τσιακμά:

Για την απόφασή του να πάει στον ΠΑΟΚ:

«Γενικά απ’ όλη την πορεία σου αποκτάς εμπειρίες, εικόνες και παραστάσεις, οι οποίες βοηθούν στο μέλλον. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο βήμα για ‘μένα, μια τεράστια πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτήν την ομάδα, όλοι ξέρουμε πόσο «βαριά» είναι η φανέλα και τι μεγάλη ιστορία έχει. Στόχος είναι να μπορέσω να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι όσο μού ζητηθεί και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παιχνίδι με το παιχνίδι, γιατί θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα τη φορά, ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει «διπλά» παιχνίδια την εβδομάδα:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για ‘μένα είναι η αλήθεια. Ειδικότερα ο δικός μας όμιλος είναι πάρα πολύ δύσκολος, με πάρα πολύ δυνατές ομάδες, ωστόσο κι εμείς έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Για εμάς τους παίκτες είναι ευτυχία να παίζουμε 2 παιχνίδια την εβδομάδα και, ειδικά όταν είσαι σε ένα πρωτάθλημα σαν το BCL, που το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό, βλέπουμε τις δυνατότητές μας, τις αδυναμίες μας, βελτιωνόμαστε και γενικότερα είναι κάτι το διαφορετικό που μόνο θετικά έχει να προφέρει σε όλους μας».

Για τη στήριξη του κόσμου και το αν υπάρχει το «πρέπει» στην ομάδα:

«Όσον αφορά τον κόσμο, καταλαβαίνουμε τη δυναμική του, είναι δίπλα μας, μάς στηρίζει, η παρουσία του είναι εμφανής σε κάθε παιχνίδι. Εμείς παίζουμε για τη νίκη κάθε φορά, δε μάς ενδιαφέρει ο αντίπαλος, κοιτάμε το τι θα κάνουμε εμείς. Δεν υπάρχει κάποιο «πρέπει», γιατί στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, οπότε αν γίνει κάτι που θεωρητικά πάει να «στραβώσει» κάποια κατάσταση είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Η δουλειά που κάνουμε είναι πάρα πολύ καλή και το κλίμα είναι άριστο στην ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!