Ο Άλβαρο Μοράτα είναι ο τελευταίος πονοκέφαλος της Εθνικής Ισπανίας ενόψει Μουντιάλ αφού τραυματίστηκε με την Ατλέτικο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε γνωστό ότι ο Αλβάρο Μοράτα αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αστράγαλο, από την χθεσινή ήττα (3-2) στη LaLiga από την Κάντιθ, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ο Μοράτα είναι ο βασικός επιθετικός της Ισπανίας και έχει πετύχει 27 γκολ σε 57 εμφανίσεις για τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2010.

«Ο Αλβάρο Μοράτα υποφέρει από οίδημα μαλακών μορίων στον αστράγαλό του, σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής», ανέφερε η Ατλέτικο σε ανακοίνωσή της.

«Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός αντικαταστάθηκε μετά από μόλις 10 λεπτά στον αγώνα του Σαββάτου στο Κάντιθ και από την εξέλιξη της κατάστασής του, θα εξαρτηθεί η επιστροφή του στην ομάδα».

Η Ισπανία, βρίσκεται στον 5ο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία, την Κόστα Ρίκα και την Ιαπωνία, και ακόμα δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τελική της αποστολή για το τουρνουά. Ξεκινά τη διαδρομή της στους ομίλους στις 23 Νοεμβρίου εναντίον της Κόστα Ρίκα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!