Η Μόντσα ανακοίνωσε ότι ο Πάμπλο Μάρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Δεν τον ξέχασαν οι συμπαίκτες του στην Άρσεναλ.

Ο Πάμπλο Μάρι που μαχαιρώθηκε την Πέμπτη μαζί με άλλα πέντε άτομα σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Ασάγκο έξω από το Μιλάνο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή (30/10), όπως ανακοίνωσε η Μόντσα.

Πιο συγκεκριμένα η ιταλική ομάδα ανέφερε:

«Ο Πάμπλο Μάρι έχει επιστρέψει στο σπίτι και τώρα θα ξεκινήσει μια περίοδο πλήρους ξεκούρασης».

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι δανεικός από την Άρσεναλ στη Μόντσα, χειρουργήθηκε επιτυχώς την Παρασκευή στο νοσοκομείο Niguarda του Μιλάνου.

Ο παίκτης νοσηλευόταν από το βράδυ της Πέμπτης, έχοντας τις αισθήσεις του. Ο 46χρονος που έκανε την επίθεση, συνελήφθη από την αστυνομία.

Δεν τον ξέχασαν οι συμπαίκτες του στην Άρσεναλ

Ο Μαρτινέλι με μια πανέμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Άρσεναλ απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ.  Οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ μαζεύτηκαν όλοι μαζί και πανηγύρισαν έχοντας στα χέρια τους μια φανέλα του Πάμπλο Μαρί.

Οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν και του δείχνουν έτσι την στήριξη τους! Μια στιγμή που συγκίνησε τους πάντες στο Έμιρεϊτς…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debut.gr (@debut.gr)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!