Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος για ακόμα ένα παιχνίδι και με το double double του οδήγησε τους Μπακς σε ακόμα μία νίκη.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζρου Χόλιντεϊ σημείωσαν από 34 πόντους, βοηθώντας τους Μιλγουόκι Μπακς να παραμείνουν η μοναδική αήττητη ομάδα του ΝΒΑ, νικώντας με 123-115 τους Ατλάντα Χοκς στο Fiserv Forum.

Ο Χόλιντεϊ, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι με μέσο όρο 14 πόντους, 21,2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ήταν εκείνος που κατάφερε να επεκτείνει το προβάδισμα των Μπακς στους τέσσερις πόντους, πριν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία δευτερόλεπτα διαμορφώσει οριστικά τα δεδομένα της νίκης.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ-ο οποίος σημείωσε μόνο τέσσερις πόντους στο πρώτο ημίχρονο-, στα 32:37 λεπτά που αγωνίστηκε, είχε εκτός από τους 34 πόντους (10/21 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 11/19 βολές), 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 μπλοκ, ενώ έκανε 2 λάθη και 4 φάουλ

Ο Μπρουκ Λόπεζ πρόσθεσε 21 πόντους, 19 εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο και ο Τζόρνταν Νβόρα σημείωσε 11.

Η Ατλάντα μπόρεσε να μείνει στο παιχνίδι χάρη στον Τράε Γιανγκ, ο οποίος σημείωσε 42 πόντους. Ήταν η 100η φορά στην καριέρα του και η τρίτη συνεχόμενη βραδιά που ο Γιανγκ σημείωσε 30 και πλέον πόντους.

Να σημειωθεί ότι οι Χοκς βρέθηκαν πίσω στο σκορ έως και 12 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά προηγήθηκαν με 107-106 σε τρίποντο του Γιανγκ με 4:09 να απομένουν. Ήταν τότε που ο Αντετοκούνμπο… απάντησε και οι Μπακς δεν βρέθηκαν ποτέ πλέον πίσω.

Επόμενος αντίπαλος για τους Μιλγουόκι Μπακς θα είναι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, τα ξημερώματα της Τρίτης (03:00) στο Fiserv Forum.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!