Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Αρμάνι Μιλάνο με 74-56 ωστόσο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κρατά χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

Η Μπαρτσελόνα μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς με την Αρμάνι και επιβλήθηκε 74-56 για την Ευρωλίγκα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εμφανίστηκε ικανοποιημένος ωστόσο τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς ώστε να βγουν τα οποιαδήποτε συμπεράσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Νομίζω πως στο πρώτο δεκάλεπτο δώσαμε πολλά εύκολα πράγματα στους αντιπάλους μας, αλλά στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι. Ήταν ένα κάπως… άσχημο παιχνίδι, χάσαμε πολλά σουτ και πιστεύω πως και η Αρμάνι αστόχησε σε πολλά σουτ. Υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, αλλά όπως έχουμε πει είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν.

Η αστοχία είναι μέσα στο πρόγραμμα, το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βελτιώνεσαι και προφανώς να προσπαθείς να κερδίσεις. Έτσι κι αλλιώς η σεζόν είναι ένα σύνολο από βήματα προς τα μπροστά ή προς τα πίσω… Τώρα κάναμε ένα βήμα προς τα μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό την Κυριακή (30/10) στο ισπανικό πρωτάθλημα να μην κάνουμε ένα βήμα πίσω»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!