Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμα μία φορά ασταμάτητος και με το προσωπικό του double double οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Νικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 30 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε εννέα ασίστ καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς προηγήθηκαν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι στο στο «Fiserv Forum», άντεξαν σε ένα δύσκολο τελευταίο διάστημα, και παρέμειναν αήττητοι. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς- με τη νίκη με 119-108 επί των Νικς της Νέας Υόρκης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -με 11 στα 22 σουτ εύστοχα-, τελείωσε με το τέταρτο σερί double-double του και έφτασε τουλάχιστον τους 30 πόντους για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε τους 30 πόντους με 10/16 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 7/11 βολές, ενώ εκτός από τα 14 ριμπάουντ και τις εννέα ασίστ, είχε επίσης, ένα κλέψιμο, ένα μπλοκ και έκανε δύο λάθη σε 39 λεπτά που αγωνίστηκε.

Οι Μπακς κέρδισαν την τέταρτη αντίπαλό τους στη σειρά για να παραμείνουν η μοναδική αήττητη ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Γκρέισον Άλεν πρόσθεσε 17 και ο Τζρου Χόλιντεϊ σημείωσε 16 πόντους και είχε έξι ασίστ. Ο Μπέρετ σημείωσε 20 πόντους για τους Νικς, οι οποίοι είδαν το σερί τριών νικών τους να τελειώνει. Το μοναδικό προβάδισμα της ομάδας της Νέας Υόρκης σημειώθηκε όταν ο Κουίκλι πέτυχε ένα τρίποντο με 53 δευτερόλεπτα να απομένουν για το πρώτο δεκάλεπτο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!