Ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κριστιάν Στράιχ, αποθέωσε το παιχνίδι του Ολυμπιακού αλλά και την εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο προπονητής της Φράιμπουργκ, Κριστιάν Στράιχ αποθέωσε Ολυμπιακό και Πασχαλάκη, μιλώντας μετά την ισοπαλία (1-1) στο Europa Park, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League:

«Ήταν ένας καταπληκτικός Ολυμπιακός με πολύ ωραία παρουσία και δυνατή εμφάνιση. Έβαλε ένα ωραίο γκολ και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε έναν καταπληκτικό Πασχαλάκη. Αξίζαμε την ισοπαλία, αλλά ακόμα και να χάναμε θα ήμουν ευχαριστημένος από τη αλλαγή μας στο δεύτερο ημίχρονο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μίτσελ: «Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση…»

«Γλυκόπικρη» χαρακτήρισε ο Μίτσελ τη γεύση που αφήνει στον Ολυμπιακό η ισοπαλία (1-1) και κυρίως η εμφάνιση στο χθεσινό αγώνα με τη Φράιμπουργκ, στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αρκετά σημεία τα χειριστήκαμε σωστά και άλλα όχι. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ. Χωρίς λόγο δεχθήκαμε 7 κίτρινες κάρτες και 1 αποβολή. Είναι ανεξήγητο», είπε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού.

«Είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής. Ακόμα και το να είσαι κακός διαιτητής. Δεν θέλω να πω ότι ο συγκεκριμένος είναι κακός διαιτητής αλλά είναι δύσκολο. Από την εικόνα του Ολυμπιακού είμαι ικανοποιημένος.

»Έχει βελτίωση και πιο καλή διάθεση η ομάδα. Είδα πολύ καλά πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος. Ο Πασχαλάκης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Πολύ καλοί ήταν και οι Ντόι και Αραμπί. Δεν ξεχωρίζω όμως κάποιον συγκεκριμένο παίκτη», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!