Ο Άνχελ Ντι Μαρία έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο.

Έντονη είναι η φημολογία ότι ο Άνχελ Ντι Μαρία θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο. Ο ίδιος, ωστόσο, θέλησε να βάλει τέλος σε όλες αυτές τις φήμες με ανάρτηση του στο instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άνχελ Ντι Μαρία:

«Δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις όταν διαβάζω ψέματα, αλλά έφτασε η ώρα να τις δώσω. Δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε τις φήμες ότι φεύγω τον Ιανουάριο, οι δηλώσεις μου που έχετε διαβάσει και έχετε ακούσει όπου λέω ότι θα αποσυρθώ στην Ροσάριο Σεντράλ είναι μεν πρόσφατες, αλλά είναι δηλώσεις που έκανα και την ημέρα που πρωτοήρθα για να παίξω στην Ευρώπη το 2007.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγω ΤΏΡΑ ούτε ότι θα φύγω τον Ιανουάριο, παρακαλώ σταματήστε να αναπαράγετε ψευδείς ειδήσεις, είμαι πολύ χαρούμενος σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, πολύ χαρούμενος σε αυτήν την πόλη και όταν είμαι ξανά καλά, θα δώσω στην ομάδα τον καλύτερο εαυτό μου, όπως έκανα πάντα όταν έπαιζα εδώ και σε όλες τις άλλες ομάδες όπου έχω βρεθεί.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο, δεν μου αρέσει να βλέπω αγώνες από το σπίτι, μου αρέσει να παίρνω μέρος, γι’ αυτό μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε γιατί αυτό δεν βοηθάει, απλώς προσβάλλει το όνομά μου και το όνομα της ομάδας μου. Ευχαριστώ πολύ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!