Ο Ραφαέλ Βαράν δίνει τον δικό του αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε σήμερα (25/10) ότι ο Ραφαέλ Βαράν δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά έως τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εντείνοντας τις ανησυχίες για απουσία του από τα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο μηρό στο σαββατιάτικο (22/10) παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League και αποχώρησε δακρυσμένος από τον αγωνιστικό χώρο.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Κυριακή, επιβεβαίωσε μεν την άρχικη διάγνωση (θλάση), έδειξε όμως ότι ο τραυματισμός ήταν λιγότερο σοβαρός απ΄ όσο είχε εκτιμηθεί, αφήνοντας ελπίδες ότι ο διεθνής σέντερ μπακ μπορεί να προλάβει το Μουντιάλ.

«Σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμος μέχρι το Μουντιάλ», δήλωσε ο Τεν Χαγκ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σερίφ Τιρασπόλ για το Europa League. Ερωτώμενος για το αν ο Βαράν θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος:

«Νομίζω πως ναι, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την πρόβλεψη (σ.σ. των γιατρών), να δούμε πώς εξελιχθεί και πώς θα πάει η αποθεραπεία του».

Νωρίτερα σήμερα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, δήλωσε ότι «δεν κλείνει την πόρτα» στον Βαράν, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα έχει αποθεραπευθεί πλήρως πριν το πρώτο ματς των «τρικολόρ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου, με αντίπαλο την Αυστραλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!