Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη υποβλήθηκαν σε 85 και 84 ελέγχους ντόπινγκ αντίστοιχα από το 2017 ως το 2021.

Ο προσωρινός αποκλεισμός που επιβλήθηκε στην 31χρονη Ρουμάνα τενίστρια, Σιμόνα Χάλεπ-πρώην νο 1 στον κόσμο -, επειδή βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία Roxadustat, αποτέλεσμα που προέκυψε από την εξέταση του πρώτου δείγματος, το οποίο ελήφθη κατά τη διάρκεια του US Open, έχει…ανοίξει αρκετές συζητήσεις σχετικά με το ντόπινγκ και στον χώρο του τένις. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, την «πληρώνουν» όλοι οι παίκτες.

Έτσι, τόσο η ATP (άνδρες) όσο και η WTA (γυναίκες) κάνουν συνεχείς ελέγχους στους αθλητές. Αργότερα, προβάλουν στοιχεία και αναλύσεις, σχετικά με τους αντι-ντόπινγκ ελέγχους στο άθλημα.

Σύμφωνα με αυτά ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει περάσει 85 φορές από έλεγχο ντόπινγκ από το 2017 έως το 2021 (σ.σ: το 2021 δίνονται τα τελευταία στοιχεία). Στο ίδιο χρονικό διάστημα, η Μαρία Σάκκαρη πέρασε από 84.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έβρισε τον πατέρα του και του ζήτησε να φύγει από το γήπεδο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για ακόμα μια φορά έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια αγώνα. «Θύμα» του αυτή τη φορά ο πατέρας του. Ο Έλληνας πρωταθλητής δέχτηκε μπρέικ από τον Ντένις Νόβακ στον αγώνα για τον πρώτο γύρο του τουρνουά της Βιέννης με τον αντίπαλο του να προηγείται με 4-3.

Κάτι που έκανε φυσικά τον Έλληνα τενίστα έξαλλο. Αποτέλεσμα; Να χάσει τον έλεγχο. Ξανά. Η κάμερα τον «συνέλαβε» να αντιδράει άσχημα προφανώς σε κάτι που του είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

«Είσαι μ@λ@κ@ς» είπε ο Στέφανος προς το box που βρισκόταν ο πατέρας του, στον οποίο στη συνέχεια είπε «@ντε γ@μ#σου σήκω και φύγε». Μάλιστα όταν σηκώθηκε για να υποδεχθεί το σερβίς του αντιπάλου του, ο Ελληνας ζήτησε από τον πατέρα του και με νόημα να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!