Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Τwitter λίγες ώρες μετά τον τσακωμό με τον πατέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες ώρες μετά τον τσακωμό με τον πατέρα του, πραγματοποίησε μία αινιγματική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Έλληνας τενίστας φώναξε και έβρισε τον πατέρα του εν μέσω του αγώνα με τον Νόβακ στο open της Βιέννης. Μόλις λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση, ωστόσο, φαίνεται πως έδωσε συνέχεια στον τσακωμό. Πώς; Με μία αρκετά… αινιγματική ανάρτηση στο Twitter, που αφήνει να εννοηθεί ότι οι σχέσεις του με τον πατέρα του έχουν διαταραχθεί.

«Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έβρισε τον πατέρα του και του ζήτησε να φύγει από το γήπεδο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για ακόμα μια φορά έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια αγώνα. «Θύμα» του αυτή τη φορά ο πατέρας του. Ο Έλληνας πρωταθλητής δέχτηκε μπρέικ από τον Ντένις Νόβακ στον αγώνα για τον πρώτο γύρο του τουρνουά της Βιέννης με τον αντίπαλο του να προηγείται με 4-3.

Κάτι που έκανε φυσικά τον Έλληνα τενίστα έξαλλο. Αποτέλεσμα; Να χάσει τον έλεγχο. Ξανά. Η κάμερα τον «συνέλαβε» να αντιδράει άσχημα προφανώς σε κάτι που του είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

«Είσαι μ@λ@κ@ς» είπε ο Στέφανος προς το box που βρισκόταν ο πατέρας του, στον οποίο στη συνέχεια είπε «@ντε γ@μ#σου σήκω και φύγε». Μάλιστα όταν σηκώθηκε για να υποδεχθεί το σερβίς του αντιπάλου του, ο Ελληνας ζήτησε από τον πατέρα του και με νόημα να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!