Η Γιουβέντους βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι και ψάχνεται ήδη για προσθήκες, γι' αυτό και εξετάζει την περίπτωση παίκτη της Λίβερπουλ.

Η Γιουβέντους συνεχίζει τις επαφές με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα του Τορίνο θα επανέλθει για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, «Liverpool Echo», η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι θα καταθέσει νέα πρόταση για τον Φιρμίνο, τον οποίο προσπάθησε να πάρει και το καλοκαίρι, αλλά η αγγλική ομάδα απάντησε αρνητικά.

Ο Αλέγκρι τον θέλει για ν’ αντικαταστήσει τον Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Αργεντινή και στη Ροζάριο Σεντράλ.

Γιουβέντους: Ο Ντι Μαρία θέλει να επιστρέψει στη Ροζάριο Σεντράλ

Ο Ανχελ Ντι Μαρία θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε τη Ροζάριο Σεντράλ.

Ο 33χρονος άσος μετά από επτά χρόνια καριέρας στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα του Τορίνο.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μπουένος Αϊρες ο διάσημος επιθετικός τόνισε:

«Θέλω να επιστρέψω στην Αργεντινή και στη Ροζάριο για να κλείσω εκεί την καριέρα μου. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό θα γίνει κάποια στιγμή», τόνισε σχετικά ο Ντι Μαρία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!