Γεμάτη γκολ και θέαμα ακόμη μια βραδιά Champions League όπου ξεχώρισαν οι νίκες της Ίντερ και της Πόρτο αλλά και ο αποκλεισμός των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στα μελλοντικά αφιερώματα για τα μεγάλα ποδοσφαιρικά «θρίλερ», θα υπάρχει πάντα μία θέση για όσα συνέβησαν το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου 2022 στο «Μετροπολιτάνο». Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λεβερκούζεν και έμεινε εκτός των «16» του Champions League, αλλά στην εκπνοή του αγώνα έγιναν… πρωτοφανή πράγματα.

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από το Debut.gr τι συνέβη στα παιχνίδια των ομίλων:

Group A

⇒ Άγιαξ – Λίβερπουλ 0-3

Οι «κόκκινοι» έδειξαν ξανά το… ευρωπαϊκό τους πρόσωπο και πέρασαν από το Άμστερνταμ με το επιβλητικό 3-0 επί του Άγιαξ και με τρεις διαφορετικούς σκόρερ μέσα σε ένα δεκάλεπτο.

Τώρα η ομάδα του Γιουργκεν Κλοπ θα διεκδικήσει την πρωτιά του Α΄ ομίλου, την επόμενη Τρίτη (1/11) στο «Άνφιλντ» εναντίον της… τρομερής Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» έφτασαν τις 5 συνεχόμενες νίκες μετά το άνετο 3-0 επί των Ρέιντζερς.

⇒ Νάπολι – Ρέιντζερς 3-0

Η Νάπολι είναι ασταμάτητη και επιβλήθηκε και της Ρέιντζερς με 3-0 στο “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα”, κάνοντας το 5 στα 5 στον 1ο όμιλο του Champions League.

Επόμενη αγωνιστική

01/11 22:00 Λίβερπουλ – Νάπολι
01/11 22:00 Ρέιντζερς – Άγιαξ

Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου

Standings provided by Sofascore

Group B

⇒ Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο 0-4

Η Πόρτο που νωρίτερα διέλυσε 4-0 τη Μπριζ στο Βέλγιο, άφησε εκτός την Ατλέτικο Μαδρίτης. Βίοι αντίθετοι για Τσόλο και Τζοβάνι Σιμεόνε, αφού ο πατέρας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ ο υιός πέτυχε δυο γκολ με τη Νάπολι στο αποψινό ματς!

⇒ Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν  2-2

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λεβερκούζεν και έμεινε εκτός των «16» του Champions League, αλλά στην εκπνοή του αγώνα έγιναν… πρωτοφανή πράγματα.

Ο διαιτητής σφύριξε λήξη, αλλά ο VAR τον ενημέρωσε για πιθανή παράβαση πέναλτι υπέρ των «ροχιμπλάνκος». Η φάση εξετάστηκε, διαπιστώθηκε η παράβαση και έτσι έγινε η επανεκκίνηση του παιχνιδιού για να εκτελεστεί η «εσχάτη των ποινών».

Το ρολόι έδειχνε το 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Καράσκο εκτέλεσε το πέναλτι, ο Χραντέτσκι απέκρουσε, το ριμπάουντ πήρε ο Σαούλ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επεναφορά η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ρεϊνίλντο που την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία, όμως χτύπησε στα πόδια του… Καράσκο και έφυγε άουτ!

Επόμενη αγωνιστική

01/11 19:45 Λεβερκούζεν – Μπριζ
01/11 19:45 Πόρτο – Ατλέτικο

Η βαθμολογία του δευτέρου ομίλου

Standings provided by Sofascore

Group C

⇒ Ίντερ – Πλζεν 4-0

Η Ίντερ πάλεψε πολύ στα δύο παιχνίδια της με την Μπαρτσελόνα για να αφήσει την πρόκριση να της… ξεγλιστρήσει στο ματς με την Βικτόρια Πλζεν στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι “νερατζούρι” συνέτριψαν τους Τσέχους με 4-0 κι εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στους “16” της διοργάνωσης (10η ομάδα που πέρασε στα νοκ-άουτ), πετώντας εκτός συνέχειας την Μπαρτσελόνα, η οποία “υποβιβάστηκε” στα play off του Europa League.

⇒ Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 0-3

Η Μπάγερν καθάρισε την Μπαρτσελόνα από το πρώτο μέρος επικρατώντας 3-0 χάρη στα γκολ των Μανέ (10′), Τσούπο Μότινγκ (31′) και Παβάρ (90+5′). Οι Βαυαροί κλείδωσαν την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ οι Καταλανοί γνώριζαν ότι αποκλείστηκαν πριν από το παιχνίδι.

Επόμενη αγωνιστική

01/11 22:00 Μπάγερν – Ίντερ
01/11 22:00 Πλζεν – Μπαρτσελόνα

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου

Standings provided by Sofascore

Group D

⇒ Άιντραχτ – Μαρσέιγ 2-1

Η Άιντραχτ μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης από τον 4ο όμιλο του Champions League με τη νίκη 2-1 επί της Μαρσέιγ στη Γερμανία, παίζοντας τα πάντα στη Λισαβόνα την τελευταία αγωνιστική.

⇒ Τότεναμ – Σπόρτινγκ 1-1

Θρίλερ είχαμε και στο Λονδίνο όπου ο Χάρι Κέιν σκόραρε στο 95΄ του αγώνα Τότεναμ-Σπόρτινγκ. Ένα γκολ που θα χάριζε την πρόκριση στους «Πετεινούς», όμως ακυρώθηκε μετά απο παρέμβαση του VAR (οφσάιντ).

Έτσι στον 4ο όμιλο η αγωνία παραμένει στα … κόκκινα, αφού μετά τη νίκη της Άιντραχτ 2-1 επί της Μαρσέιγ τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική (Σπόρτινγκ-Άιντραχτ, Μαρσέιγ-Τότεναμ) με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Επόμενη αγωνιστική

01/11 22:00 Σπόρτινγκ – Άιντραχτ
01/11 22:00 Μαρσέιγ – Τότεναμ

Η βαθμολογία του τέταρτου ομίλου

Standings provided by Sofascore

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!