Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ένα υπέροχο graffiti με το πρόσωπό του δημιούργησαν έξω από το κολυμβητήριο του Βύρωνα.

Ένα υπέροχο graffiti στο οποίο αποθανατίζεται ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δημιουργήθηκε στον Βύρωνα.

Ο καλλιτέχνης «Πλάτων» υπογράφει το graffiti που κοσμεί πλέον τον τοίχο του κολυμβητηρίου του Βύρωνα, με το πρόσωπο του δις «ασημένιου» Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από «μάχη» με τον καρκίνο, στις 14 Οκτωβρίου, σε ηλικία 43 ετών.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης απεικονίζεται χαμογελαστός, γαλήνιος και έχει στον λαιμό του κρεμασμένο το ασημένιο μετάλλιο. Ο δημιουργός του graffiti επέλεξε να προσθέσει την εξής φράση από την τελευταία συγκλονιστική επιστολή / μήνυμα που άφησε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης πριν φύγει από τη ζωή:

«Αν σωθεί έστω κι ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου».

Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλέξανδρος Νικολαΐδης Αλέξανδρος Νικολαΐδης