Ο Τιερί Ανρί πιστεύει ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γαλλίας απορρίπτοντας τις φήμες περί Γιουβέντους.

Η πίεση αυξάνεται στον νυν προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού η ομάδα του ηττήθηκε με 4-3 στην 5η αγωνιστική του Champions League από την Μπενφίκα. Έτσι, ήρθαν να «φουντώσουν» ξανά οι φήμες περί συμφωνίας της «Γιούβε» με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ωστόσο, ο Ανρί, πρώην συμπαίκτης του Ζιντάν, πιστεύει ότι δεν θα δεχόταν μια πρόταση από την Γιουβέντους αν έφευγε ο Αλέγκρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανρί:

«Ο Ζιζού (Ζιντάν) κέρδισε το Champions League, ο Ζιζού απέδειξε ότι μπορεί να πάει (σε ​​έναν σύλλογο όπως η Γιουβέντους). Έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Δεν πρόκειται να πάω εκεί (αν ο Ζιντάν μπορούσε να πετύχει στην Γιουβέντους). Νομίζω ότι περιμένει την εθνική ομάδα (Γαλλία). Οπότε δεν πρόκειται να πάω εκεί.

Δεν νομίζω ότι θα πάει εκεί (Γιουβέντους). Νομίζω ότι περιμένει ένα και μόνο πράγμα. Την εθνική ομάδα.

Κέρδισε τρία Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί να ασχοληθείς με άλλους συλλόγους όταν μπορείς να έχεις την εθνική ομάδα; Δεν θα το έκανα.

Έχει συνδεθεί με πολλούς συλλόγους και δεν συνέβη ποτέ. Δεν νομίζω ότι ο Ζιζού θα ήθελε να το κάνει, αλλά αυτό το λέω εγώ. Ίσως εκείνος θέλει να το κάνει.

Αλλά μπορώ να τον δω να περιμένει την εθνική ομάδα και θα ήταν απολύτως λογικό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!