Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Γερμανία για ακόμα έναν τελικό, αυτή τη φορά κόντρα στην Φράιμπουργκ και θα έχει αρκετές απουσίες.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γερμανία για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ, την ερχόμενη Πέμπτη (27/10, 22:00) έκανε γνωστή ο Μίτσελ, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στου Ρέντη. Ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές απουσίες στο ματς της 5ης αγωνιστικής του Europa League, αφού ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Παπασταθόπουλο, Βρσάλικο, Σισέ, Μαρσέλο και Αμπουμπακάρ.

O Παπασταθόπουλος δεν είναι έτοιμος μετά τη σύσπαση που είχε υπσοτεί στον δικέφαλο στο Αγρίνιο. Εκτός παραμένουν και οι Μαρσέλο, Βρσάλικο, Σισέ, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Ουί Τζο Χουάνγκ. Επιστρέφουν οι Ουσεϊνού Μπα και Θανάσης Ανδρούτσος.

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας βρίσκονται οι Μπακαμπού, Χάμες Ροντρίγκες και Σαμασέκου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ έχει ως εξής: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος. Γκάρι Ροντρίγκες. Σαπουντζής. Τζολάκης. Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ολυμπιακός