Ο Κάρλος Κορμπεράν επιστρέφει στην Αγγλία μετά τον Ολυμπιακό και αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουεστ Μπρομ.

Στην Αγγλία επιστρέφει ο Κάρλος Κορμπεράν και στην Championship, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της Γουεστ Μπρομ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Γουεστ Μπρομ και πλέον αναμένεται η ανακοίνωσή του. Ο 30χρονος Ισπανός τεχνικός αναμένεται να βρίσκεται όρθιος στον πάγκο της Γουεστ Μπρομ, στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Γουεστ Μπρομ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά από 16 αγωνιστικές στην φετινή Championship. Ο Κορμπεράν που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού την 1η Αυγούστου διαδεχόμενος τον Πέδρο Μαρτίνς έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό στις 18 Σεπτεμβρίου, μετρώντας δύο νίκες σε 11 αναμετρήσεις.

Στην τεχνική ηγεσία της Γουεστ Μπρομ διαδέχεται τον Στιβ Μπρους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Κάρλος Κορμπεράν Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!