Ο Τσάβι είδε τον Ντεμπελέ να σκοράρει ένα γκολ και να μοιράζει τρεις ασίστ και όπως ήταν αναμενόμενο τον αποθέωσε για την εμφάνισή του.

Με ένα γκολ και τρεις (!) ασίστ, ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, στην εμφατική νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-0. Και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι, φρόντισε να «αποθεώσει» τον Γάλλο επιθετικό:

«Πιστεύαμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, με ρυθμό και πολλή κυκλοφορία της μπάλας. Οπότε, προσθέσαμε έναν επιπλέον μέσο και βρήκαμε τα κενά στην μεσαία γραμμή. Ο Πέδρι ήταν πολύ καλός ανάμεσα στις γραμμές, ο Ντεμπελέ ήταν ιδιαίτερα καλός, έκανε την διαφορά. Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Και είναι καλό για την ομάδα. Τσάβι

»Όλοι οι παίκτες, είναι σε καλή κατάσταση και εργάζονται για την ομάδα. Ο Ντεμπελέ είχε έναν ολοκληρωμένο αγώνα. Ολα του πήγαν καλά. Στο ποδόσφαιρο, οι αποφάσεις που παίρνουν οι εξτρέμ είναι συχνά όλα ή τίποτα, και σήμερα, όλα ήταν καλά για τον Ουσμάν.

»Υπάρχουν ημέρες που τα βρίσκει πιο δύσκολα, αλλά απόψε «έκοβε την ανάσα». Πρέπει να επιδιώκει να επαναλαμβάνει πιο συχνά αυτού του είδους τα βράδια. Γι’ αυτό ήθελα να μείνει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.