Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε τον Άρη και να επέκτεινε το σερί του αλλά είδε τον Αϊτόρ να αποχωρεί τραυματισμένος και μάλιστα σοβαρά.

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη με 1-0, με το γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και η ισοφάριση του ιστορικού ρεκόρ εκκίνησης των «πράσινων» σε πρωτάθλημα («9Χ9», όπως και τη σεζόν 1994/95), επισκιάστηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στο 80ό λεπτό. Παναθηναϊκός

Ο Καταλανός εξτρέμ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο γήπεδο μόλις ένα λεπτό νωρίτερα (79’) στη θέση του Σεμπαστιάν Παλάσιος, χτύπησε σοβαρά στο γόνατο.

Αμέσως μετά τον αγώνα πήγε για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως είναι δεδομένη η ζημιά στο χιαστό του, άρα και η χειρουργική επέμβαση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αυτό που έμενε να ξεκαθαριστεί, είναι αν πρόκειται για μερική ή ολική ρήξη χιαστού (όπως υπέστη την περασμένη εβδομάδα ο Αλεξί Τρουιγιέ). Κι αυτό ώστε να αποσαφηνιστεί το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του και η αποκατάστασή του. Και τα νέα ήταν τα χειρότερα. Πρόκειται για ολική ρήξη χιαστού, κάτι που «πάγωσε» το πράσινο στρατόπεδο. Παναθηναϊκός

Πρόκειται για την χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον Αϊτόρ. Ο άσος των «πράσινων» είχε πραγματοποιήσει ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στην εφετινή χρονιά με 8 γκολ και 2 ασίστ στα πρώτα 9 παιχνίδια. Ήταν αναμφίβολα ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος και της ομάδας του. Ωστόσο, πλέον θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Και αυτό θα πονέσει πολύ τον Παναθηναϊκό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.