Με μήνυμά του στο twitter ο Αϊτόρ τόνισε πως έχει δώσει υπόσχεση στον εαυτό του να επιστρέψει καλύτερος και πιο δυνατός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Αϊτόρ τραυματίστηκε σοβαρά την Κυριακή το βράδυ στη Λεωφόρο με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ωστόσο, ο ίδιος με μήνυμα του στο twitter τόνισε πως έχει δώσει υπόσχεση στον εαυτό του να επιστρέψει καλύτερος και πιο δυνατός μετά τον σοβαρό τραυματισμό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ισπανός:

«Οι εξετάσεις που έγιναν χθες το βράδυ επιβεβαίωσαν ότι έχω ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό μου γόνατο.

Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός. Αυτό είναι απλώς ένα χτύπημα στο δρόμο. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξη! Τα λέμε σύντομα».

Πρόταση ανανέωσης με υψηλότερες αποδοχές καταθέτει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προτείνει μέσα στις επόμενες ώρες νέο συμβόλαιο στον 26χρονο μέσο. Οι «πράσινοι» ήθελαν εξ’ αρχής να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και αυτό δεν αλλάζει παρά τον σοβαρό τραυματισμό του. Η πρόταση θα αφορά νέο τριετές συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να αποδείξει στον Αϊτόρ πως στέκεται δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρχουν και εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!