Ίντερ και Φιορεντίνα έδωσαν μία πραγματικά μοναδική ποδοσφαιρική... παράσταση με τους Μιλανέζους να φεύγουν νικητές.

Την επαφή της με την κορυφή διατήρησε η Ίντερ, η οποία πέρασε νικηφόρα από το «Αρτέμιο Φράνκι» με 4-3 επί της Φιορεντίνα, σε ενα ματς που ήταν απαγορευμένο για καρδιακούς!

Οι «βιόλα» γνώρισαν την 3η τους ήττα στην τελευταία τετράδα αγώνων, αγνοώντας τη νίκη από τις 18/09 (τρεις ήττες, μία ισοπαλία) και το 2-0 επί της Βερόνα και μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα βρίσκονται σε πολύ άσχημη βαθμολογική θέση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inter (@inter)

Η τρίτη σερί νίκη των «νερατζούρι» ήρθε μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς, που επεφύλασσε τρομερές συγκινήσεις ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος! Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι προηγήθηκε 2-0 στα πρώτα 15 λεπτά με τα τέρματα των Μπαρέλα και Μαρτίνες, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60΄ με τον Ικόνε (νωρίτερα είχαν μειώσει με τον Καμπράλ).

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inter (@inter)

Στο 73΄ ο Λαουτάρο Μαρτίνες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μιλάνου. Ωστόσο, και πάλι η Φιορεντίνα έφτασε στην ισοφάριση στο 90΄+3 με τον Γιόβιτς.

Την «τελευταία λέξη» στο ματς, όμως, είπε ο Μχιταριάν. Ο Αρμένιος σταρ με γκολ του στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε το «διπλό» στην Ίντερ. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.