Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έχει αφήσει εκτός πλάνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον υπολογίζει κανονικά στην ομάδα.

Ήταν να μην ανοίξει το θέμα Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον η υπόθεση έχει φουντώσει για τα καλά και κανείς δεν ξέρει για το ποια θα είναι η εξέλιξή της. Ωστόσο ο Έρικ Τεν Χαγκ όχι μόνο τον υπολογίζει κανονικά αλλά τον έχει και ανάγκη στην ομάδα του.

«Βάζει γκολ και αυτό είναι πολύτιμο για εμάς. Τον χρειαζόμαστε, είναι ξεκάθαρο και φάνηκε και σ’ αυτόν τον αγώνα». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο 37χρονος άσος έχει 12 συμμετοχές φέτος, αλλά έχει σκοράρει μόλις δύο φορές και στις περισσότερες περιπτώσεις έρχεται από τον πάγκο ως αλλαγή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκτός αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χθεσινό ντέρμπι με την Τσέλσι (1-1), καθώς στον προηγούμενο αγώνα, κόντρα στην Τότεναμ, αρνήθηκε να περάσει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά και εν συνεχεία αποχώρησε μόνος του για τα αποδυτήρια πριν τη λήξη.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης. Εξάλλου το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα θετικό προς το πρόσωπο του Κριστιάνο μετά τα όσα έχουν γίνει…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!