Ο Τζα Μοράντ απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι απίστευτα αθλητικός και προσέφερε ένα «άρρωστο» ταπίδι στον Γκριν των Ρόκετς.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή, τον Τζα Μοράντ, ο οποίος σημείωσε 49 πόντους, οι Μέμφις Γκρίζλις πήραν ένα σημαντικό «διπλό» απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς με 129-122.

Ο Μοράντ, τελείωσε τον αγώνα με 17 στα 26 σουτ και 5/6 τρίποντα, ενώ «μοίρασε» και οκτώ ασίστ. Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Τζέιλεν Γκριν με 33 πόντους. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ πρόσθεσε 18 πόντους και τέσσερις ασίστ και ο Αλπεριν Σενγκούν έκανε double-double με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ωστόσο, το highlight – ή βασικά ένα από αυτά – του αγώνα ήταν το ασύλληπτο ταπίδι του Τζα Μοραντ στον Γκριν. Ο άσος των Γκρίζλις σηκώθηκε στον… Θεό και έκοψε τον παίκτη των Ρόκετς σε μία φάση που ξεσήκωσε τους θεατές.

Δείτε την άρρωστη τάπα του Τζα Μοράντ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.