Ο Αϊτόρ ξεπέρασε όλες τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον πρώτο του σκόρερ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε κανονικά και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος ήταν αμφίβολος. Πλέον μένει να φανεί αν θα πάρει φανέλα βασικού ή αν μείνει στον πάγκο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης και θεραπεία ο Αλέξις Τρουιγιέ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Σαβιέρ και Καμπετσής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!