Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μίλησε για τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Αζαξιό και έκανε ειδική αναφορά στον Λιονέλ Μέσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εύκολα την Αζαξιό με τον Μέσι και τον Εμπαπέ να έχουν εξαιρετική συνεργασία. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μίλησε για τους δύο ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι μία ιδιοφυΐα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστόφ Γκαλτιέ τόσο για τον αγώνα όσο και για τον Μέσι:

«Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στον αγώνα, με έντονη παρουσία της Αζαξιό στο γήπεδο. Όμως, στην συνέχεια «ξεκλειδώσαμε» το ματς. Ψάχναμε το τέλειο γκολ, να μπούμε με την μπάλα στα δίχτυα και δεν σουτάραμε. Αλλά μετά τα δύο γκολ, όλα ήταν υπέροχα και ήταν αρκετά. Η συνεργασία Μπαπέ-Μέσι, είχε ενδιαφέρον.

Θα δούμε εάν θα αρχίσουμε έτσι την Τρίτη. Η παρουσία τριών μέσων, μάς επιτρέπει να είμαστε πιο… παρόντες, στην καρδιά του παιχνιδιού και στις επιθέσεις μας. Ο Μέσι, είναι ιδιοφυΐα. Συνεργάστηκε καλά με τον Κιλιάν, δεν είναι τυχαίο πως έχουμε ποιοτικό επιθετικό τομέα. Αλλάξαμε διάταξη, για να βρίσκονται καλύτερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!