Γιάννης Αντετοκούνμπο και Khaby Lame, ο Νο.1 Tik Toker του κόσμου ένωσαν τις... δυνάμεις τους και έφτιαξαν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως εκτός από τρομερός παίκτης, έχει και φοβερό χιούμορ. Μία με τα… daddy jokes στις συνεντεύξεις Τύπου, μία με τα πειράγματα σε συμπαίκτες του.

Αυτή τη φορά, με «συνεργάτες» τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα, έφτιαξαν ένα βίντεο με τον Νο.1 Tik Toker του κόσμου, τον Khaby Lame. Οι τέσσερις τους υπηρετώντας το γνωστό «project» του Khaby Lame, είδαν ένα βίντεο κάποιων… «σαμουράι» που έπαιζαν μπάσκετ και φυσικά έμειναν άναυδοι.

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral στην πλατφόρμα του Instagram, όπως ήταν αναμενόμενο. Ενώ μετρά μόλις λίγη ώρα από τη στιγμή δημοσίευσής του, έχει αποσπάσει ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο likes. Γεγονός αρκετά φυσιολογικό, δεδομένης της απήχησης τόσο του Greek Freak όσο και του γνωστού Tik Toker.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Instagram:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khaby Lame (@khaby00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.