Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Μίκαελ Ίμερ και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό του Stockholm Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Όπεν της Στοκχόλμης, νικώντας στους «8» τον πολύ φορμαρισμένο… γηπεδούχο Μίκαελ Ίμερ στα δύο σετ (7-5, 6-3), ύστερα από περίπου δύο ώρες αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο σετ, ωστόσο ο αντίπαλός του «επέστρεψε» και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5. Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν το έβαλε κάτω. Με επιμονή έφτασε στο υπέρ του 7-5.

Στο δεύτερο σετ ήταν πιο σταθερός και ουσιαστικός. Με love game διαμόρφωσε και το υπέρ του 4-1. Χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερες πιέσεις κατάφερε να το κερδίσει με 6-3. Έτσι έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση.

Στο δρόμο προς τον τελικό της διοργάνωσης, ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στον Φράνσις Τιάφο και Εμίλ Ρουσουοσβόρι, στον τελευταίο αγώνα της ημέρας (21/10).

Ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Σουηδό τενίστα (Νο79 στον κόσμο) για τρίτη φορά φέτος και συνολικά πέμπτη στην καριέρα του, κι όπως φαίνεται έχει τον… τρόπο του με τον Ίμερ, καθώς δεν έχει ηττηθεί ποτέ απέναντί του.

Μέσα στο 2022, πριν το αποψινό παιχνίδι, ο «Tsitsifast» είχε αντιμετωπίσει και αποκλείσει τον Ίμερ τόσο στο Australian Open όσο και στο Roland Garros.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Στέφανος Τσιτσιπάς