H Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 της Κόλινς και προκρίθηκε με ανατροπή στα προημιτελικά του Guadalajara Open.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Guadalajara Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-1 σετ (5-7, 6-3, 6-3) της Ντάνιελ Κόλινς και μάλιστα με ανατροπή, επιστρέφοντας από το 0-1 σετ.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο12 στον κόσμο), με την νικήτρια να σφραγίζει το εισιτήριο για τα WTA Finals του Τέξας.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, φτάνοντας στο 3-1 games αλλά η Κόλινς έφερε το παιχνίδι στα ίσια με δικό της break. Η Κόλινς όμως έδειξε χαρακτήρα σε εκείνο το σημείο και πήρε τα 4 επόμενα game, κατακτώντας το πρώτο σετ με 7-5.

Η Μαρία Σάκκαρη, ωστόσο, έδειξε χαρακτήρα και με συνεχή break έφτασε στο 6-3 και ισοφάρισε σε 1-1 σετ. Στο τρίτο σετ, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους αλλά η Ελληνίδα παίκτρια κατάφερε να αποδείξει την ανωτερότητά της και να κερδίσει με 6-3 το τρίτο σετ και κατ’ επέκταση το ματς και την πρόκριση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.