Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύουν τις πιο ήρεμες ημέρες συνεργασίας του - Το τεράστιο πρόστιμο στον Πορτογάλο.

Η απόφαση της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν’ αφήσει εκτός ομάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Τσέλσι, μετά την κίνησή του να φύγει από τον πάγκο και να πάει στα αποδυτήρια, προτού τελειώσει το παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν θα είναι η μόνη τιμωρία για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» θα τιμωρηθεί και με βαρύτατο πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο διάσημος άσος θα κληθεί  να πληρώσει περίπου 900 χιλιάδες ευρώ. Κι αυτό καθώς αψήφησε τις εντολές του προπονητή του και δημιούργησε πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Post «εκεχειρίας» με Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ

Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους μετά τη νέα ένταση που δημιουργήθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με ανάρτησή του στο Instagram προσπάθησε να ρίξει νερό στο κρασί του καθώς και τους αρκετά υψηλούς τόνους.

Ο Κριστιάνο έφυγε από το ματς με την Τότεναμ πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Γεγονός που δημιούργησε νέες τριβές στο ήδη… τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο δηλαδή. Ο Τεν Χαγκ έμμεσα τον απείλησε για συνέπειες. Και το απόγευμα της Πέμπτης τον έθεσε εκτός ομάδας για το ματς με την Τσέλσι.

Η απάντηση του Κριστιάνο ήταν άμεση. Και άκρως επαγγελματική. Με τη νέα του ανάρτηση στο Instagram τόνισε πόσο σέβεται τον προπονητή και την ομάδα του ενώ υποσχέθηκε πως η Γιουνάιτεντ θα είναι σύντομα ενωμένη ξανά.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω σεβόμενος τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει, εγώ δεν εχω αλλαξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο σε όσες αποφάσεις έχω πάρει.

Ξεκίνησα πολύ νέος και τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το σωστό παράδειγμα για τους νέους σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η ένταση της στιγμής δεν μου το επιτρέπει.

Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Carrington, να είμαι υποστηρικτικός προς τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί να προσφέρω, σε όποιο παιχνίδι μου ζητηθεί. Το να ενδώσω στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.