Το τρομερό γκολ που πέτυχε ο Μο Σαλάχ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι επί 3 λεπτά - από κάθε οπτική γωνία - Υποκλίθηκε το Twitter.

Ο Μο Σαλάχ πέτυχε εναντίον της Σίτι το γκολ που αναπτέρωσε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τη φετινή σεζόν – Δείτε το μοναδικό στιγμιότυπο από κάθε οπτική γωνία.  

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ απέδειξε στο ντέρμπι της Κυριακής 16/10 για άλλη μια φορά την τεράστια κλάση του πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ, για να χαρίσει στη Λίβερπουλ τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ.

Στην τιτανομαχία των συλλόγων που δεσπόζουν τα τελευταία χρόνια στο αγγλικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Αιγύπτιος διεθνής «εκτέλεσε» την πρωταθλήτρια της Premier League με μια μοναδική, ενδεικτική της κλάσης του ενέργεια στο 76ο λεπτό.

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ, λίγες μέρες μετά το χατ-τρικ στον αγώνα με τους Ρέιντζερς για το Champions League, «χτύπησε» ξανά με μία μοναδική ενέργεια που εξέθεσε όλη την άμυνα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Από βολέ του Άλισον, κατέβασε την μπάλα και απέφυγε τον Κανσέλο, προχωρώντας ως το τετ-α-τετ με τον Έντερσον για το 1-0 των «reds». Αυτό μάλιστα ήταν το 100ό γκολ του Σαλάχ με το αριστερό πόδι στο πρωτάθλημα της Premier League.

Μέσα από ένα υπέροχο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Λίβερπουλ χάρισε στο κοινό της το σπουδαίο γκολ του Μο Σαλάχ από κάθε οπτική γωνία.

Ο Μο Σαλάχ έβαλε ξανά σε… τροχιά τη Λίβερπουλ

Το γκολ του Μο Σαλάχ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι είναι το 121ο του στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας για τη Λίβερπουλ, επίδοση που ανεβάζει τον επιθετικό στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Στίβεν Τζέραρντ, στη λίστα όλων των εποχών με τους κορυφαίους σκόρερ του συλλόγου στην Premier League. Μόνο ο θρυλικός Ρόμπι Φάουλερ, με 128 γκολ, έχει σκοράρει περισσότερα για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ.

Σε μια σεζόν που ξεκίνησε αναιμικά και εξελίσσεται με πολλούς τραυματισμούς σε νευραλγικές θέσεις για τη Λίβερπουλ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματά της.

Έπειτα από τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και το χθεσινό 1-0 εναντίον της Γουέστ Χαμ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ πλασαρίστηκε στην 7η θέση της Premier League.

Μπορεί μεν να βρίσκεται ακόμη 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή, οι back to back ωστόσο νίκες τη φέρνουν σε μόλις 4 βαθμούς απόσταση από το top-4, στην κούρσα για τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Champions League και τα τεράστια έσοδά του.   

Οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Σίτι Γκράουντ αυτό το Σάββατο, στη «lunch time» αναμέτρηση της Premier League που διεξάγεται στις 14:30, ώρα Ελλάδας. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι;