Τις προσπάθειες του να επαναφέρει τον Χάμες Ροντρίγκες στη φυσική κατάσταση που είχε αποκάλυψε ο Εδουάρδο Βελάσκο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται συνεχώς σε ανοικτή γραμμή με τον πρώην γυμναστή της Εθνικής Κολομβίας, Εδουάρδο Βελάσκο. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Βελάσκο στο Μέσο της πατρίδας του «Αntena 2», τονίζοντας ότι μιλούν τακτικά και για τον τρόπο που θα πρέπει να ακολουθήσει ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εδουάρδο Βελάσκο για τον Χάμες Ροντρίγκες:

«Προσπαθώ να του προτείνω τρόπους να επιστρέψει στο επίπεδο της κατάστασης και της φόρμας που πρέπει να έχει.

Με τον Χάμες κάναμε μια εξαιρετική δουλειά, πρώτα γιατί μας… άνοιξε την πόρτα να μπούμε. Είχαμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αποφυγή τραυματισμών, έπειτα από μια εξαντλητική εκτίμηση που κάναμε.

Ακολουθήσαμε έναν οδικό χάρτη, πρακτικά βρήκαμε τους τραυματισμούς του και πώς αυτοί έγιναν. Ήμασταν αφοσιωμένοι στο να τον βοηθήσουμε, να τον υποστηρίξουμε με όλα τα εργαλεία που είχαμε για να κάνουμε αυτή την ανάλυση.

Προσπαθήσαμε να τον καθοδηγήσουμε στο τι να κάνει όταν δεν ήταν με την εθνική Κολομβίας για μεγάλο διάστημα και πιστεύω ότι οι προσπάθειες που έγιναν είχαν αποτέλεσμα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!