Ο Περέα της Σάντα Φε στην Κολομβία έκανε μια ασυνήθιστη κίνηση εν ώρα αγώνα αιφνιδιάζοντας τους πάντες στο γήπεδο.

Ο στόπερ της Σάντα Φε, Γκέισον Περέα χρησιμοποίησε μία αρκετά ασυνήθιστη τακτική για να μπορέσει να αποπροσανατολίσει τους αντιπάλους κατά την εκτέλεση ενός φάουλ στην αναμέτρηση της ομάδας του για το πρωτάθλημα της Κολομβίας.

Την ώρα που οι παίκτες της Τζαγκουάρες έκαναν σχέδια πως θα εκτελέσουν το στημένο ο Ζέισον Περέα της Σάντα Φε έστησε τείχος μαζί με τον Κάρλος Σάντσες (έχει παίξει σε Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ) και αποφάσισε να κατεβάσει το σορτσάκι και να δείξει το μόριό του για να αποπροσανατολίσει τον αντίπαλο. 

Ο 31χρονος Κολομβιανός στόπερ ήθελε να αποσπάσει την προσοχή των αντιπάλων του και η ομάδα του δεν δέχτηκε γκολ σε αυτή τη φάση. Έχασε όμως με 2-1. Ο διαιτητής δεν είδε την κίνηση του Περέα και έτσι συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Ο κόσμος της Σάντα Φε ζητάει από την ομάδα να τον διώξει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.

Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.