Ο Ενές Καντέρ βρέθηκε στη χώρα μας και έστειλε μήνυμα αγάπης και ενότητας για Ελλάδα και Τουρκία - Το χαρακτηριστικό του T-shirt.

Μήνυμα ενότητας της Ελλάδας και της Τουρκίας έστειλε ο Ενές Καντέρ. Ο Τούρκος σταρ του ΝΒΑ βρέθηκε στη χώρα μας και φόρεσε χθες ένα T-shirt με την ελληνική και την τουρκική σημαία. «Είμαστε οικογένεια» ήταν το μήνυμα που έγραφε πάνω.

Μάλιστα, χθες, σε συνεργασία με την ΑΕΚ ο Καντέρ διοργάνωσε ένα μίνι καμπ για Τούρκους πρόσφυγες. Εκεί, ακόμα, μίλησε σε αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του, ο Καντέρ αρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο «τρελό δικτάτορα» και «δούρειο ίππο» του Βλαντιμίρ Πούτιν στο ΝΑΤΟ.

«Ο Ερντογάν μισεί τους Έλληνες, την ελληνική κυβέρνηση και μισεί την Ελλάδα. Γι’ αυτό, η δουλειά μου εδώ είναι να δείξω σε όλους ότι όχι, δεν εκπροσωπεί τους Τούρκους πολίτες. Εγώ εκπροσωπώ τους Τούρκους πολίτες και αγαπώ τους Έλληνες, την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο Ερντογάν είναι ένας τρελός δικτάτορας και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Διάβαζα ένα άρθρο πως ο Ερντογάν θέλει να εισβάλει στην Ελλάδα και όπως είπα αυτό είναι απαράδεκτο, διότι η Ελλάδα είναι ένας από τους καλύτερους γείτονές μας. Αυτό που κάνει στην Ανατολική Μεσόγειο είναι απαράδεκτο. Παρενοχλεί όλη την περιοχή».

«Ο Ερντογάν είναι ο δούρειος ίππος του Πούτιν στο ΝΑΤΟ. Η Τουρκία δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος στο ΝΑΤΟ. Άκουσα την ομιλία του στον ΟΗΕ και χρησιμοποίησε πολύ αηδιαστικά λόγια εναντίον της Ελλάδας. Τηλεφώνησα σε όλους τους Έλληνες φίλους μου έπειτα από αυτή την ομιλία και ζήτησα συγγνώμη», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.