Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα επικρατώντας του Νο.58 με 2-0 σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρεις ήττες, επικρατώντας στον 1ο γύρο στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, της Μάρτα Κόστιουκ, Νο 58 στον κόσμο, με 6-4, 6-4 μετά από 2 ώρες. Προκρίθηκε, έτσι, στις «16» του τουρνουά στο Μεξικό και διατήρησε τις ελπίδες ζωντανές για την πρόκριση στα WTA Finals. 

Η Ελληνίδα τενίστρια εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το τραγικό service της Κόστιουκ. Το Νο.58 τελείωσε το παιχνίδι με 15 διπλά λάθη. Η Σάκκαρη «βρήκε» ακόμα και το 8/33 στο 2ο service (24%), ενώ παράλληλα κατάφερε να σβήσει τα 11/13 break-points της Ουκρανής αθλήτριας. Στην επόμενη φάση η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντανιέλ Κόλινς και Μαγκνταλένα Φρεχ. 

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της Μαρίας Σάκκαρη για να βρεθεί στα εφετινά WTA Finals (31 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου) και θα το καταφέρει μόνο με μια εξαιρετική πορεία στο WTA 1000 της Γουαδαλαχάρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.