Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να πηγαίνει ως φαβορί στο Κατάρ αλλά θεωρεί δύο άλλες εθνικές τις «ισχυρές δυνάμεις» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μπορεί η Εθνική Αργεντινής να είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, αλλά όχι για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, παραχώρησε συνέντευξη για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο και έχρισε τα δικά του φαβορί για την κατάκτησή του.

«Πάντα λέμε τις ίδιες μεγάλες ομάδες. Αλλά, αν πρέπει να διαλέξω, η Βραζιλία και η Γαλλία είναι οι δύο μεγάλες υποψήφιες για να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο Μέσι μιλώντας στο DIRECTV Sports.

«Έχουν την ίδια ομάδα παικτών εδώ και πολύ καιρό, δουλεύουν καλά. Η Γαλλία, εκτός από το τελευταίο Euro που αποκλείστηκε στους «16» και τα πήγε άσχημα, έχει μερικούς εντυπωσιακούς παίκτες. Έχουν ξεκάθαρες ιδέες και τον ίδιο προπονητή (Ντιντιέ Ντεσάν). Η Βραζιλία είναι ίδια ομάδα».

Να θυμίσουμε πως ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί για τελευταία φορά σε Μουντιάλ. Στον όμιλο της πρωταθλήτριας Κόπα Αμέρικα βρίσκονται η Σαουδική Αραβία, το Μεξικό και η Πολωνία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.