Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιο προκειμένου να αναλάβει πόστο στην ΕΟΚ.

Η ΕΟΚ ρίχνει μεγάλο βάρος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και γι’ αυτό το λόγο ο Δημήτρης Διαμαντίδης συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο πρόεδρος κατέθεσε επίσημη πρόταση στον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκό ώστε να αναλάβει ένα πόστο στην Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θεωρεί πυλώνα της ανάπτυξης του μπάσκετ στην Ελλάδα την οργάνωση όλων των εθνικών ομάδων. Έτσι, θα ήθελε να έχει μαζί του σε αυτή την προσπάθεια τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο «3D» δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό και θα προγραμματιστεί νέα συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών.

Ήδη Κώστας Τσαρτσαρής και Νίκος Σταυρόπουλος έχουν αναλάβει την ευθύνη και επιχειρούν να τα φτιάξουν όλα από την αρχή προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε εδώ κι αρκετά χρόνια.

Γίνονται μεγάλες προσπάθειες στην ομοσπονδία προκειμένου να οργανωθούν σωστά όλα τα τμήματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Δημήτρης Διαμαντίδης Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!