Ο Αντρέι Βατούτιν τόνισε πως αναμένει νομικές διευκρινίσεις από τη Euroleague για τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Απορίες σχετικά με τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ο Αντρέι Βατούτιν. Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας τόνισε πως αναμένει νομικές διευκρινίσεις από τη Euroleague για τον αποκλεισμό της ομάδας του καθώς η ομάδα του έχει επηρεαστεί οικονομικά από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν:

«Κινηθήκαμε νομικά στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου με αίτημα να ληφθούν προσωρινά μέτρα λόγω του αποκλεισμού μας από τη διοργάνωση και την επιστροφή του συλλόγου στη EuroLeague. Το αίτημα απορρίφθηκε. Στη συνέχεια καταθέσαμε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης και περιμένουμε νέα απόφαση.

Η διαδικασία προχωρά από ειδικούς νομικούς, ο σύλλογος δεν αφιερώνει χρόνο σε αυτό. Κατανοούμε πως το να δοθεί λύση σήμερα είναι πρακτικά αδύνατο. Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον θα λάβουμε νομικές διευκρινήσεις της κατάστασης.

Ο αποκλεισμός επηρέασε τις δραστηριότητες του συλλόγου από όες τις απόψεις. Οι ιδιοκτήτες και οι χορηγοί βρίσκονται εν μέσω κρίσης και δεν ενδιαφέρονται να ξοδέψουν πολλά χρήματα μόνο για να συμμετάσχουν στη VTB League.

Γι’ αυτό άλλωστε μειώθηκε το μπάτζετ. Έχουμε αποχωρήσει από την διεθνή σκηνή, επόμενος ο ρόλος της ΤΣΣΚΑ στο παγκόσμιο μπάσκετ περιορίζεται. Είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!