Οι Μιλγουόκι Μπακς θα ξεκινήσουν τη σεζόν στο ΝΒΑ χωρίς να έχουν διαθέσιμο στο ρόστερ τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος δεν έχει επανέλθει πλήρως.

Ο γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Κρις Μίντλετον, αναμένεται να χάσει τις πρώτες εβδομάδες της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, καθώς παραμένει σε πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως ανέφερε η «Athletic».

Ο Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση στις αρχές Ιουλίου, προκειμένου να επιδιορθώσει σύνδεσμο στον αριστερό του καρπό, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για επιστροφή του στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 30χρονος αγωνίστηκε σε 66 αναμετρήσεις την περασμένη σεζόν -σε όλες βασικός- με τους Μπακς και είχε μέσο όρο 20,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ, 5,4 ασίστ και 1,2 κλεψίματα ανά αγώνα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς απολαμβάνουν μικρά μυστικά ομορφιάς

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μπακς αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία πως πέρα από κορυφαία ομάδα είναι και οικογένεια.

Το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Μιλγουόκι γίνεται σαφές κάθε φορά με μερικά… διαμαντάκια να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να γίνονται viral στα social media.

Αυτή τη φορά, το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που τα «ελάφια» ακολουθούν την ρουτίνα ομορφιάς του Σερτζ Ιμπάκα. Πρωταγωνιστής φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έδωσε ξανά χιουμοριστικό τόνο στα πλάνα.

Μεταξύ άλλων, οι τεχνικές του Ιμπάκα συμπεριλαμβάνουν από κρέμες και σαπούνια, μέχρι κουτάλια και λαχανικά.

Δείτε το βίντεο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.