Το «France Football» ψήφισε ως κορυφαία ομάδα τη Μάντσεστερ Σίτι κάτι που έκανε τον Κάρλο Αντσελότι να... γελάσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρσι έκανε το νταμπλ με πρωτάθλημα Ισπανίας και Champions League ωστόσο έμεινε στην τρίτη θέση της ψηφοφορίας, πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να αναδεικνύεται ως η κορυφαία ομάδα για το 2022. Αυτό δεν το άφησε ασχολίαστο ο Κάρλο Αντσελότι και η πρώτη του αντίδραση ήταν να βάλει τα… γέλια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι:

«Όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο σύλλογο, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε. 

Η Μάντσεστερ Σίτι καλύτερη ομάδα του 2022 και η Ρεάλ τρίτη, σύμφωνα με την ψηφοφορία στη Χρυσή Μπάλα; Δεν γνωρίζω καλά τα κριτήρια, όμως η καλύτερη ομάδα ήταν η Ρεάλ, η οποία κατέκτησε το Champions League. Το κάναμε μέσα από μικρές λεπτομέρειες. Το να συζητάμε για αυτό μου φαίνεται πως δείχνει ασέβεια απέναντι σε μία ομάδα που τα πήγε καλά την περασμένη χρονιά και η οποία κουράστηκε για να νικήσει αυτούς τους αντιπάλους. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, με όλο το σεβασμό για αυτό το βραβείο, το σημαντικότερο το κατακτήσαμε τον περασμένο Μάιο».

Όσο για τον Καρίμ Μπενζεμά ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε:

«Είναι ένας παίκτης με πάρα πολλές ευθύνες, που αισθάνεται πολύ περισσότερο ηγέτης σε αυτή την ομάδα σε σχέση με πριν από οκτώ χρόνια. Από τεχνική άποψη δεν έχει αλλάξει κάτι, επειδή η ποιότητά του έχει παραμείνει ίδια. Εκείνο που άλλαξε είναι η συμπεριφορά του και η αίσθηση ευθύνης. Είναι κάτι περισσότερο από ένας ηγέτης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!