Ο σταρ του NBA και πολέμιος του Ενές Καντέρ βρίσκεται στην Ελλάδα και ζήτησε να συναντηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Στην Ελλάδα ταξίδεψε ο Τούρκος άσος του ΝΒΑ και πολέμιος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ενές Καντέρ.

Μάλιστα, στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter φρόντισε να βάλει έντονο… ελληνικό χρώμα. Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την ελληνική σημαία γράφοντας «Hello Greece».

Δείτε την ανάρτησή του:

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Καντέρ θα συναντηθεί αύριο στις 10 το πρωί με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, στο γραφείο του στην Βουλή.

Στο πρόσφατο παρελθόν, να θυμίσουμε, πως ο Ενές Καντέρ έχει τοποθετηθεί σε ομιλίες και παρεμβάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ευρωκοινοβούλιο για τα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα τα ελληνοτουρκικά.

Να σημειωθεί πως ο Ενές Καντέρ παίρνει συνεχώς θέση κατά των πολιτικών του Ερντογάν. Είτε αυτές αφορούν τα εσωτερικά της Τουρκίας είτε τη σχέση με τη διεθνή κοινότητα και εν προκειμένω με την Ελλάδα.

Πρόσφατα, ο Καντέρ χαρακτήρισε ως απαράδεκτα και αηδιαστικά τα όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος στον ΟΗΕ κατά της Ελλάδας όπου εργαλειοποίησε το προσφυγικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.