Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει κανονικό νοσοκομείο με τον Τρουιγιέ να έχει υποστεί ρήξη χιαστού και να υπολογίζεται έξι μήνες εκτός δράσης.

Ο Αλεξί Τρουιγιέ, υποβλήθηκε σήμερα (17/10) σε μαγνητική τομογραφία, που επιβεβαίωσε τους φόβους, καθώς έδειξε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Ως εκ τούτου, ο Γάλλος άσος, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Παναθηναϊκός

Υπενθυμίζεται, ότι ο 24χρονος μέσος, τραυματίσθηκε στην χθεσνική (16/10) εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 2-0, όταν σε μία ανύποπτη φάση στο 82ο λεπτό «γύρισε» το γόνατό του.

Το «πράσινο»… νοσοκομείο καλά κρατεί

Τεράστια προβλήματα άφησε στον Παναθηναϊκό το χθεσινό παιχνίδι στη Λαμία. Οι «πράσινοι» πήραν το 8ο σερί τρίποντό τους στο πρωτάθλημα, αλλά «έχασαν» με τραυματισμούς πέντε ποδοσφαιριστές τους. Παναθηναϊκός

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστούν από το σκληρό μαρκάρισμα του Κορνέζου, του έγινε ανάταξη επί τόπου, ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, η οποία δεν έδειξε κάποια άλλη ζημιά.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα υπέστη διάταση στον κτενίτη μυ και θα επανεξεταστεί αύριο.

Ο Άνταμ Τσέριν έχει αιμάτωμα στο τριχωτό της κεφαλής από την κλωτσιά του Τζανδάρη κι αντικαταστάθηκε γιατί είχε πόνο στο σημείο.

Τέλος, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.