Ο Πολ Πογκμπά δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που πέφτει θύμα εκβιασμού σύμφωνα με τη νέα του μάνατζερ.

Οι καταστάσεις «έντασης ή εκβιασμού» δεν είναι «ασυνήθιστες» στον κόσμο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με την Ραφαέλα Πιμέντα, μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, με αφορμή την υπόθεση που αφορά στον Γάλλο διεθνή μέσο της Γιουβέντους και απασχολεί την γαλλική Δικαιοσύνη τους τελευταίους μήνες.

«Δεν πρόκειται για ένα… σπάνιο πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές, να βιώνουν καταστάσεις έντασης ή εκβιασμού. Απειλούνται γιατί είναι πολύ εκτεθειμένοι», επεσήμανε, η Πιμέντα. Η Πιμέντα ανέλαβε τα «ηνία» του πρακτορείου παικτών από τον Μίνο Ραϊόλα, τον διάσημο μάνατζερ, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο.

Μιλώντας στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Tuttosport», η Πιμέντα, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Τα έχω δει όλα, ειδικά τον εκβιασμό. Οι παίκτες, δεν αναφέρουν αυτά τα πράγματα, επειδή φοβούνται για την εικόνα τους ή ντρέπονται. Παραμένουν ήσυχοι και βιώνουν απίστευτες αγχωτικές καταστάσεις. Όταν τελικά ο Πολ αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια, βελτίωσε την κατάσταση του και κατάλαβε ότι υπήρχε λύση».

«Ο Πογκμπά είχε καταγγείλει εκβιασμό ύψους 13 εκατ. ευρώ και απόπειρα απαγωγής»

Ο διάσημος άσος, κατήγγειλε απόπειρες εκβιασμού μεταξύ Μαρτίου και Ιουλίου 2022, ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και πράξεις απαγωγής, το βράδυ της 19ης προς 20η Μαρτίου. Ο μεγαλύτερος αδελφός του, Ματίας Πογκμπά, κατηγορείται σε αυτήν την υπόθεση, για εκβιασμό σε οργανωμένη συμμορία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με σκοπό την προετοιμασία εγκλήματος.

«Είναι στα χέρια των δικηγόρων. Ο Πολ έκανε ό,τι έπρεπε», πρόσθεσε η Πιμέντα, η οποία αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του 29χρονου Πογκμπά: «Ήταν πεπεισμένος ότι με συντηρητική θεραπεία (σ.σ. ανάπαυση και φροντίδα, χωρίς χειρουργική επέμβαση) θα επέστρεφε πιο γρήγορα. Ευτυχώς, τώρα τελείωσε. Θα επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο για την Γιουβέντους».

Ο Πογκμπά, ο οποίος επέστρεψε στους «μπιανκονέρι» αυτό το καλοκαίρι και μετά από έξι χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχει καταφέρει ακόμη να παίξει κανέναν επίσημο αγώνα με την «γηραιά κυρία». Πιθανότατα από αυτήν την εβδομάδα, θα ενταχθεί στις ομαδικές προπονήσεις. Ιδανικά θα επιστρέψει στο γήπεδο στο τέλος του μήνα με την ομάδα του για να μπορέσει να ενταχθεί στην εθνική Γαλλίας για το Μουντιάλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.