Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στη Βαρκελώνη για να εκδικαστεί η υπόθεση υπεξαίρεσης για την οποία κατηγορείται από τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ, έφθασε σήμερα (17/10) το πρωί, στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, όπου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση στο πλαίσιο της μεταγραφής του το 2013 από την βραζιλιάνικη Σάντος, στην Μπαρτσελόνα.

Ντυμένος με μαύρο κοστούμι και φορώντας γυαλιά ηλίου, ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, συνοδευόταν από τους γονείς του. Οι τελευταίοι είναι επίσης κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Νεϊμάρ

Να θυμίσουμε πως η εισαγγελία είχε σταθεί αμείλικτη σε βάρος του Βραζιλιάνου. Συγκεκριμένα, είχε ζητήσει την επιβολή ποινή φυλάκισης δύο ετών και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ, για διαφθορά.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη αρκετά χρόνια και αναμένεται να τραβήξει ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με ισπανικά tabloid πάντως, κρίνεται απίθανη -προφανώς- η φυλάκιση του παίκτη.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η εξαγορά της ποινής και η αποπληρωμή του προστίμου. Πρόστιμο που φυσικά δεν θα ανέρχεται σε 10 εκατομμύρια ευρώ αλλά θα συμφωνηθεί σε αρκετά λιγότερα μετά από διακανονισμό των δύο πλευρών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.