Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο ΣΕΦ αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και προπονητής του Περιστερίου.

Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ως αντίπαλος του Ολυμπιακού συγκεντρώνει τα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα για την 2η αγωνιστική της Basket League. Σπανούλης Σπανούλης

Ο παλαίμαχος γκαρντ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, ως προπονητής του Περιστερίου, στην αναμέτρηση με την οποία θα πέσει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής, την Κυριακή (16/10) στις 19:15.

Οι «ερυθρόλευκοι» που ξεπέρασαν το εμπόδιο του Απόλλωνα Πατρών στην πρεμιέρα είναι το φαβορί, έστω κι αν το Περιστέρι ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη (85-77) επί του ΠΑΟΚ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής

Στο μεταξύ, μετά τη νίκη του επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (16:00).

Τόσο οι «πράσινοι», όσο και το Λαύριο, ξεκίνησαν με αρνητικά αποτελέσματα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται, συγκεκριμένα, από ήττα (80-90) από τον Προμηθέα. 

Αμφίρροπη αναμένεται η «μάχη» ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Ιωνικό, ομάδες που πήραν αυτό που ήθελαν στην πρεμιέρα. Οι Αχαιοί μπήκαν με το… δεξί και στην Ευρώπη νικώντας την Τρέντο στην Ιταλία, για την 1η αγωνιστική του EuroCup.

Ο Ιωνικός θα έχει νέο προπονητή όρθιο στον πάγκο, τον Κώστα Μέξα, ο οποίος διαδέχτηκε τον Άγγελο Τσίκληρα με τον τελευταίο να αποχωρεί για προσωπικούς λόγους μετά την εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.