Ο Ζοσέ Σα παίζει με κάταγμα στον καρπό από τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League και ο Στιβ Ντέιβις ανέφερε πως είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους.

Το εγκώμιο του τερματοφύλακα της Γουλβς, Ζοζέ Σα, ο οποίος «σφίγγει τα δόντια» και αγωνίζεται ενώ πονάει, καθώς υπέστη κάταγμα στον καρπό τον Αύγουστο, έπλεξε ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Στιβ Ντέιβις.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι των «λύκων» στην εφετινή Premier League, τη «λευκή» (0-0) ισοπαλία με τη Φούλαμ, στη διάρκεια της οποίας ο Πορτογάλος πορτιέρε απέκρουσε πέναλτι του Αλεκσάντερ Μίτροβιτς στο β΄ μέρος. Από τότε ο 29χρονος άσος έχει αγωνιστεί βασικός και στα επόμενα επτά παιχνίδια της Γουλβς, ενώ αναμένεται να πάρει και σήμερα θέση κάτω από τα δοκάρια, όταν η ομάδα του υποδεχθεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας Στιβ Ντέιβις:

«Δείχνει τον χαρακτήρα του. Ως τερματοφύλακας είσαι πάντα στη γραμμή της κριτικής εξαιτίας της θέσης. Το να το κάνει αυτό και να συνεχίζει με αυτό δείχνει το θάρρος που έχει. Είναι πάντα ένα καλό παράδειγμα για τους άλλους να λένε ‘μπορεί να έχεις αυτό ή εκείνο’, αλλά σε χρειαζόμαστε. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία πόνου σε αυτό, υπάρχουν διαφορετικά οστά που είναι λιγότερο πιθανό να αποτελέσουν πρόβλημα. Το ιατρικό επιτελείο, ο προπονητής και ο παίκτης θα καθίσουν και θα αποφασίσουν εάν ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!