O Ενγκολό Καντέ, παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία στη Ρωσία το 2018, θα απουσιάσει από το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ λόγω τραυματισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα L'Équipe.

Μία πολύ σημαντική απώλεια για τον Ντιντιέ Ντεσάν, στην προσπάθεια για την υπεράσπιση του παγκόσμιου τίτλου. Ο Ενγκολό Καντέ (53 συμμετοχές, 2 γκολ), όπως αναφέρει η «L’Équipe», διαπιστώθηκε πως υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους μύες, την περασμένη εβδομάδα όταν προπονήθηκε με την Τσέλσι και δεν θα μπορέσει να αναρρώσει εγκαίρως για να παίξει στο Μουντιάλ, με συνέπεια να μην είναι στη λίστα που θα ανακοινώσει ο Ντεσάν στις 9 Νοεμβρίου.

Η Γαλλία βρίσκεται στον 4ο όμιλο, μαζί με τη Δανία, την Τυνησία και την Αυστραλία. Ο Ενγκολό Καντέ δεν έχει αγωνιστεί όσο θα ήθελε τη φετινή σεζόν. Με την Τσέλσι, τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί μόνο 175 λεπτά.

Ενγκολό Καντέ: Θέλει να ανανεώσει με την Τσέλσι υπό όρους

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Παρί Σεν Ζερμέν προσέγγισε το καλοκαίρι την Τσέλσι για τον Γάλλο σταρ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και τού πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο ίδιος ο Καντέ, όμως, θέλει μια καλύτερη συμφωνία, ζητώντας νέο τετραετές συμβόλαιο, και αν η Τσέλσι το απορρίψει, τότε σκέφτεται στο τέλος της σεζόν να φορέσει τη φανέλα της Παρί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.