Ο μέσος της Λίβερπουλ και της εθνικής Βραζιλίας, Αρτούρ Μέλο, έκανε γνωστό ότι θα χάσει την τελική φάση του Μουντιάλ. Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου και όπως φαίνεται δεν το προλαβαίνει. Ο 26χρονος άσος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα χρειαστεί χρόνος για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας. «Δυστυχώς, […]

Ο μέσος της Λίβερπουλ και της εθνικής Βραζιλίας, Αρτούρ Μέλο, έκανε γνωστό ότι θα χάσει την τελική φάση του Μουντιάλ. Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου και όπως φαίνεται δεν το προλαβαίνει.

Ο 26χρονος άσος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα χρειαστεί χρόνος για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας.

«Δυστυχώς, όπως ξέρετε, ένας ατυχής τραυματισμός στον αριστερό μηρό μου θα με κρατήσει εκτός δράσης για λίγο καιρό» έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Έρχεται σε μια στιγμή που, ύστερα από τεράστια προσπάθεια και πολύ σκληρή δουλειά, ήμουν έτοιμος να καθιερωθώ στη νέα ομάδα μου και αποφασισμένος να παλέψω για το όνειρό μου να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arthur Melo (@arthurhmelo)

Ο Αρτούρ Ενρίκε Ράμος ντε Ολιβέιρα Μέλο, όπως είναι το πλήρες όνομα του παίκτη, έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια με την εθνική Βραζιλίας. Στη Σελεσάο έκανε ντεμπούτο το 2018.

Το καλοκαίρι εντάχθηκε το καλοκαίρι στο δυναμικό της Λίβερπουλ, με τη μορφή του δανεισμού από τη Γιουβέντους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.