Ο Νικόλας Σκαρβέλης, κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στη σφαιροβολία, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, σε ηλικία 30 ετών, γνωστοποίησε ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στη σφαιροβολία, Νικόλας Σκαρβέλης, με επιστολή που απέστειλε στον τεχνικό διευθυντή του ΣΕΓΑΣ, Χρήστο Μελέτογλου. «Είμαι περήφανος για τα αγωνιστικά μου επιτεύγματα, τόσο προσωπικά όσο και ως μέλος της εθνικής ομάδας. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

Ο Σκαρβέλης ξεκίνησε να αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα το 2015 και έχει συμμετάσχει σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις. Ανάμεσα σε αυτές οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 στο Ρίο, ενώ ήταν δύο φορές φιναλίστ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου (11ος το 2016 στο Αμστερνταμ και 10ος το 2018 στο Βερολίνο) και άλλη μία φορά στο Ευρωπαϊκό κλειστού (8ος το 2019 στη Γλασκώβη). Η τελευταία συμμετοχή του σε μεγάλη διοργάνωση ήταν το περασμένο καλοκαίρι, στο Παγκόσμιο του Όρεγκον.

Ο Σκαρβέλης έχει ρεκόρ 20,38 μ. στον κλειστό από τις 18 Ιανουαρίου του 2020 και 21,05 μ. στον ανοιχτό από τις 28 Ιουνίου της ίδιας χρονιάς. Και οι δύο επιδόσεις αποτελούν πανελλήνια ρεκόρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις.