Πέθανε σε ηλικία μόλις 72 ετών ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης - Νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση λόγω εγκεφαλικού που υπέστη.

Έφυγε από τη ζωή ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης, μετά από μάχη που έδωσε τον τελευταίο καιρό λόγω εγκεφαλικού που υπέστη.

Ο θρυλικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, η υγεία του παρουσίασε ορισμένα σημάδια βελτίωσης, ωστόσο δεν τα κατάφερε, φεύγοντας από τη ζωή στα 72 του χρόνια.

Ο Στέφανος Σαράφης © Eurokinissi

Να θυμίσουμε πως ο Σταύρος Σαράφης φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1967 μέχρι το 1981, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 136 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι και τέταρτος σε συμμετοχές με 358.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις