Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στο διάστημα που βρίσκεται εκτός μπάσκετ, ύστερα από την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτοιμος να επιστρέψει ξανά στους πάγκους είναι ο Πάμπλο Λάσο.

Ο 54χρονος προπονητής μίλησε στο El Programa de Ortega της MARCA και εξήγησε ότι ξεκουράστηκε, ενώ αρνήθηκε να μπει στη συζήτηση για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή καθώς τόνισε πως «η Εθνική Ισπανίας έχει έναν εξαιρετικό τεχνικό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Έπρεπε τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο να απομακρυνθώ από το μπάσκετ, ωστόσο παρακολούθησα το Ευρωμπάσκετ. Μου λείπει η καθημερινή δουλειά, η προπόνηση, η συζήτηση με τους παίκτες. Όταν είσαι εκεί για τόσα χρόνια, πρέπει να γυρίσεις τον διακόπτη και να ετοιμαστείς για την επόμενη πρόκληση. Είμαι καλά και τώρα πρέπει να οργανωθώ” ήταν τα πρώτα λόγια του Πάμπλο Λάσο.

Δεν κρατάω κακία στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν ξέρω αν θα δω το clasico. Δεν έχω παρακολουθήσει την ομάδα, ωστόσο ξέρω ότι έχει κρατήσει τα στοιχεία για να θεωρείται και φέτος φαβορί. Όσο για την εθνική ομάδα, είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τόσο σπουδαίο προπονητή, ενώ η ομοσπονδία δουλεύει καταπληκτικά. Δεν ονειρεύομαι να βρεθώ εκεί, γιατί η θέση δεν είναι ελεύθερη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!